Recensies

Alle recensies van onze bezoekers over restaurant La Cantina in Deventer.
Gegeten bij ons restaurant? Schrijf een recensie!

Recensies (6)
 1. Gast 2

  lekker eten, heel veel ,duurt wel lang maar het is heel lekker. Lekker Italiaans en lekker goedkoop. Gezellige tent en lekker knus.

 2. Gast

  Eén van mijn favorieten in Deventer! Goede kwaliteit pizza’s tegen een lage prijs. Heerlijk met een rood wijntje erbij. Wij komen hier regelmatig om lekker uit eten te gaan. Reserveren is wel aan te raden. Sfeer beneden is niet echt fantastisch, boven is het een stuk knusser.

 3. Hans Arentsen

  Kom er bijna wekelijks gewoon de allerlekkerste Pizza’s van Deventer en verre omgeving!! en kwaliteit hoeft niet duur te zijn!!

 4. Myrdhin

  Goede en goedkope pizza’s!
  Hoe je het hier hebt, hangt af van je verwachtingen. Het is er heel gezellig maar wil je een romantisch diner met een minder bekende, dan raad ik het af. Logisch.
  Wat ik vooral een minpunt vind is dat bestelde pizza’s altijd voor lijken te gaan. Binnen kan je op drukke momenten zo 45 minuten wachten op je pizza, terwijl als je belt, hij altijd binnen 10 minuten klaar is. 45 minuten vind ik echt te lang. Vooral wanneer je ondertussen doos na doos ziet worden afgehaald. Ik snap het winstmotief wel, maar dat zorgt er wel (als enige reden) voor dat ik tegenwoordig soms voor een andere pizzeria kies.
  Service is meestal prima enkele keren dus wat lang gewacht, maar ja dat mag de pret niet drukken. Lekker Italiaans sfeertje, beetje sjofele uitstraling, maar dat maakt het nou net leuk.
  Perfect voor een avondje uit eten met vrienden of partner.

 5. Erik van Prooijen

  Heerlijke knusse tent. Veel en vooral lekker eten voor weinig. Wat wil een Nederlander nou nog meer? 🙂

 6. Gast

  Wij komen regelmatig bij La Cantina. De pizza’s en pasta’s zijn erg lekker, alsof je in Italië een pizza eet. De service is soms wat matig. Duurt vaak lang voordat ze langs komen om drinken op te nemen. Ik verheug me er elke keer weer op om daar een pizza te mogen eten!

Leave a Reply